Leie ett smart stillas i Bergen? Opptil 40% mer effektivt.

Stillassystemets monterings- og demonteringstid har blitt redusert med opptil 40 % ved bruk av aluminiumstillas fra Alustar, og vi har utarbeidet et teknisk og økonomisk helhetskonsept som øker effektiviteten og reduserer totalkostnadene for kundene.

Stillaset er fleksibelt gir alle muligheter selv om det handler om begrenset framkommelighet, komplisert ”arkitektur” osv. Systemet er i dag i bruk på en rekke offshore installasjoner og store landbaserte bygge- og vedlikeholdsprosjekter.

Mer informasjon: http://www.alustar.no/


Utleie og montering av midlertidige haller og telt

Nomacos haller er tilgjengelige for langtidsleie og gir kundene en umiddelbar plassløsning som egner seg for en rekke typer industriformål og andre formål.

Virksomhetshaller og industrihaller gir uovertruffen kvalitet, allsidighet sammenlignet med tradisjonelle konstruksjonsmetoder. Hallene kan monteres, demonteres og flyttes med minimale forstyrrelser og betydelig raskere enn bygg som er bygget med tradisjonelle konstruksjonsmetoder.

Nomaco tilbyr monterings- og prosjektledelse for alle våre haller.

Nomacos erfarne personell samarbeider med ditt team gjennom hele prosjektet, fra levering av en enkelt konstruksjon til full prosjektledelse, for at prosjektet skal bli så vellykket som mulig.

Nomaco Services er lokalisert i Bergen, men tilbyr sine tjenester i hele Hordaland. Sertifiseringer: ISO 9001:2015, Achilles, Startbank og EPIN

personvern | cookies | sidekart

Design: Absoluttweb AS

lukk

Send henvendelse

Vi svarer på alle henvendelser innen 1 arbeidsdagDu kan også ringe eller sende epost

+47 56 34 34 34
post@nomaco.no

Vi bruker cookies på våre nettsider. Her er vår personvernerklæring.

Jeg godtar